les mones d'enguany!!!

vaig tard a fer el post, però us presento la mona que li he fet enguany a la meva filloleta Cecília!

Resulta que s'ha tornat una fanàtica dels cactus, hauríeu de veure el seu terradet, tot florit i endreçat! Doncs enlloc d'ous i pollets, li he fet una mona de cactus!



és un rotllo tradicional, dels de pasta adobada, i vaig demanar que fos sense ous durs per poder-hi posar cactus (naturals) en el seu lloc. A més, li he fet un centre de cactus de ganxet que vaig plantificar al mig de la mona a mode d'ous de xocolata! ;-)

aprofito també aquest post per penjar la foto de la mona que va rebre l'Ot. L'Albert és el padrí de l'Ot, i tot i que sap fer alguns punts de ganxet, té altres habilitats mésm desenvolupades... hehehe

Ha fet una mona ideal per l'Ot, amb tres parts: el pastís, que no falti! que l'Ot és un llèpol!
Una cartera plena de carnets per remenar, que a l'Ot li encanten, i també un titella ben especial! segur que alguns ja el coneixeu, és el Cinc Segons!!!


1 comentari:

  1. Som de l'equip del programa Mic del Super3 i ens ha agradat moltíssim veure aquesta mona! Sobretot la idea del titella de Cincsegons. Està molt ben feta! Sembla un bessó del de debò. (I la idea de la cartera per remenar, també l'hem trobada genial) Un petonet de part del Mic i en Cincsegons per l'Ot.

    ResponElimina