comencem a fer Nadal

La setmana passada ja van encendre els llums de Nadal... sempre m'agafen desprevinguda, però aquesta vegada trobo que encara he reaccionat prou depressa...

Aquest dimecres al taller de Can Felipa ja hem començat a preparar cosetes per nadal, després de les exitoses boles de l'any passat, enguany hem abordat el tema espelmes... a veure si us agrada!No us faré un pas a pas exhaustiu, però a grans trets us vull explicar com ho he fet.


Material necessari:
  • un ganxet i fil (jo he fet servir un ganxet de 1'1mm per la petita i un de 1'75mm per la gran)
  • cola blanca 
  • aigua
  • pots de vidre (el gran és un iogurt, el petit un potet diminut que tenia...)

He teixit les dues espelmatòries (a veure, espelmatòria és una paraula que no està al DIEC, però no sé pas com dir-n'hi!), aquí us poso els dos patrons: 

Espelmatòria gran

Espelmatòria petita


Un cop teixides, he fet servir les instruccions que vaig trobar a l'article d'agulles de ganxo per a "emmidonar-les". M'ha agradat descobrir que és tan fàcil fer-ho amb la cola blanca! el color verd ha pujat una mica de to, però la cola blanca té la gràcia que quan s'asseca ja no és blanca  ;-)

Si us han agradat i les proveu de fer, ja m'explicareu què tal!!!

pd: Al ritme que vaig d'actualitzacions, de moment us dic Bon Nadal per si no torno abans que arribi!!! (espero que sí!)

4 comentaris: