i per què?

Vaig començar a fer aquest bloc amb d'altres coses, però realment la idea inicial era fer un bloc per anar-hi penjant les meves manualitats.


De petita la mare em va ensenyar a fer ganxet, i després de no sé quants "tapetes" i una fase d'abandonament, he anat derivant al què resulta que ara està de moda.... figures divertides de ganxet i el ganxet amb fils i llanes de colors, i no els típics tapets i puntes blanques... 

Així doncs, de mica en mica aniré pujant les fotos que tinc del què he fet (encara que ara he fet una càrrega inicial bastant gran!). Com que normalment regalo tot el què faig no tinc fotografies de tot, i com que fins ara ho he anat fent sobre la marxa, sense patrons ni res, doncs tampoc no us els podré posar, intentaré posar referències del què he fet seguint patrons d'altra gent.

L'ordre en què penjo les coses no és sempre l'ordre cronològic en què les he anat fent, però sí que com a presentació posaré el primer que vaig fer d'aquest estil, una bufanda-mocador-manteleta-xal (o com li vulgueu dir!), que va ser per a mi, i va ser l'aparador i tret de sortida a aquesta nova manera que he trobat de gaudir del ganxet!