OT primera gala

Diumenge passat l'Ot va fer un any. Sí! un any!!! que fort, agafeu-vos que ara diré tot de tòpics seguits: que de pressa que ha passat! ja ni me'n recordo del part i de que petitó que era quan va néixer! que guapo i gran que està!

Doncs, com no podia ser d'altra manera, vam fer una festassa!
Ja sabeu que a casa nostra som de mena "apanyadets" i per això la festa va ser ben reeixida!

Us presento alguns detalls importants de l'atrezzo de la festa:

La decoració!
Era el primer que veies en arribar a la festa. La Montserrat era la líder adjudicada de la Comissió de decoració, i la que va aportar totes les idees, materials i tutorials necessaris. Però de mans n'hi va haver moltes! La Mons, la Ceci, el pare (encara retalles estrelles?!), el Xavi (algú ha d'aguantar la canalla mentre fem les boles, no?), i la col·laboració súper especial del Pau, la Teresa, el Martí, el Pau i la Berta, que van decorar uns quants plats amb pintures per a fer unes boles ben boniques i estampades!

Els altres col·laboradors especials, l'Albert i el Pau que van desbrossar tot el jardí, perquè tot lluís i perquè estiguéssim ben còmodes!!!  (aix, aquest tipus de feines que no per menys lluïdes són menys importants)




La samarreta i la corona del protagonista de la festa!
La Cecília va fer la corona, jo vaig fer la part fàcil de comprar la samarreta... i després la vam estampar amb plastidecors amb la inestimable ajuda del Martí, un gran ajudant d'aquesta festa!


El pastís!
Un super coc-ràpid fet per la mare (la meva, és a dir, l'àvia del fiera). Tot i les seves pors (les de la mare, que no ens ho deixava fer... amb lo maco que havia quedat tan gros!), el vam tallar per a tenir un pastís amb forma de número 1.

Moltes mans i idees de caps diferents van passar per la decoració... la Cecília, la Mons, la Noèlia i les minimadalenes de la Marta, amb l'ajuda de la Carla i el Roger per posar la buttercream que al final no era buttercream sinó philadelphia! ah! i per col·locar les banderoles amb el número 1.


Total, que veient el resultat, la mare i l'àvia, que estaven mortes de por perquè havíem "destrossat" el coc... van estar molt contentes de tenir unes filles, nebodes, joves i nétes tan creatives i eixerides! ;-)



El resum és que gràcies a la col·laboració de tota la família (tota? sí, tota! perquè també s'havien de preparar les taules i cadires al jardí, fer el berenar... i després... endreçar!), vam tenir una bona festa, que no hauria tingut sentit sense tots els que hi vau venir! 

Moltes gràcies a tots i totes per la festa i les felicitacions a l'Ot! Ja ha fet un any, i esperem celebrar-ne molts i molts més!!!



2 comentaris:

  1. Moltes felicitats a l'Ot i a tu, mama! Amb festasses així quin gust fer anys! petonets,

    sara

    ResponElimina