18 de juny - taller de ganxet a l'Idò!

s'acaba el curs i arriba l'estiu... i normalment tindrem més calor, però també més temps lliure... què millor que un ganxet a la mà per prendre la fresca sota una palmera?

de moment no us podem oferir el paradís, però sí una tarda agradable a un lloc encantador per aprendre a fer ganxet!  (ho sentim però la palmera te l'hauràs de buscar tu!)

pots triar de fer un moneder de colors o una garlanda per decorar la terrassa (o el balcó, o la paret, o el què vulguis!), o si vols, també pots portar el teu projecte i t'ajudarem en el què et calgui! Ah! i si no en saps cap problema, si cal començarem pel començament!

garlanda de ganxet


això serà el dimecres dia 18 de juny, de 6 a 8 de la tarda a l'idò balear, un bar bonic i acollidor situat al carrer Viladomat número, 43, de Barcelona.

La gent de l'Idò ens prepararà una mica de berenar, que podrem assaborir mentre anem teixint a la seva magnífica sala del darrere.


cliqueu aquí per a tenir tota la informació i inscripcions. Si tens algun dubte o pel què sigui no et pots inscriure, pots escriure'm a desquitllebit@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada