15 de juny: DIA MUNDIAL de TEIXIR EN PÚBLIC

Des de fa uns quants anys, cada any, a finals de juny, se celebra el Dia Mundial de Teixir en Públic #WWKIPD , i direu, i què té d'especial enguany? doncs que amb el Grupet de les Arts estem organitzant l'acte del dia 15 de juny a Barcelona.



Així doncs ja ho sabeu, esteu tots citats el proper dia 15 de juny, de quatre a vuit de la tarda a la plaça de la Catedral de Barcelona.

L'acte, a part de la difusió del fet de teixir en públic, té també un objectiu solidari, que serà col·laborar amb la Fundació Joan Salvador Gavina, que treballa amb infants amb risc d'exclusió social. La idea és que tothom qui vingui pugui fer ninots i titelles que després els els regalarem.

En principi no cal dur res, perquè allà hi haurà material i estris, però si veniu preparats, millor! i si ja voleu dur ninots fets de casa, perfecte! Per si us convé, des del Grupet de les Arts hem dissenyat uns prototips i n'hem fet una mena de patrons per a donar-vos idees de com fer unes senzilles titelles!

baixa't el patró


Em sembla que us ho he explicat tot, sinó, teniu tota la informació a: http://elgrupetdelesarts.blogspot.com.es/2014/05/wwkipd-2014.html

i si ho voleu, també us podeu apuntar a l'esdeveniment de Facebook

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada