l'abella maia i en willi

I per acabar amb les mones, us presento la mona mediàtica d'enguany. Ja sabeu que el Josep Maria sempre em fa encàrrecs molt especials. La Maria ja es fa gran!  recordeu la primera mona que li vaig fer? una de ratolins! i la de l'any passat, el drac del Joc de trons... Enguany es veu que s'ha aficionat molt a l'Abella Maia, així que no hem tingut més remei que fer-li uns ninotets ben escaients per l'ocasió.

Aquesta fotografia és en l'estadi de proves de la posta en escena... un cartró d'ous de Ferrero Rocher a mode de rusc d'abelles, i una floreta ben senzilla feta amb trapillo són l'escenografia... i hi falta el més important... els ous de xocolata!

abella maia i willi en amigurumi



Aquesta vegada he seguit el patró de l'abella Maia i el Willi que va fer la Judit, d'Amigurumis Fan Club (no deixeu de visitar el seu blog per veure quins ninots més xulos que fa!). Com deia, he fet servir de base el seu patró encara que, amb el seu permís, m'he permès algunes llicències, com canviar la manera de fer-li el cabell a la Maia... (estic nerviosa per veure si a ella també li agradarà la meva execució del seu patró!)


4 comentaris:

  1. Oh Yeah!!! ...superguapos, ...es molt emocionant, no tinc paraules!!!
    Gràcies maca per la ressenya!!!
    L'opció del punt bucle pel cabell de la Maia es del tot encertat.
    (ho confesso: quant vaig fer el patró encara no el coneixia, si no segur que l'hagués fet servir, jejeje)
    Felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. m'alegro que t'hagi agradat!!!
      una altra vegada, gràcies a tu per la idea!

      Elimina