el grupet de les arts: ja tenim logo!!!

Els més observadors i les més observadores ja us haureu adonat que des de fa uns quants dies llueixo un dibuix nou a la dreta del meu bloc, hi diu "I'm a proud member of Grupet de les Arts". La Cristina, d'Oh! villo, ens ha fet un logo preciós pel grupet, i també aquests mini-logos perquè totes les membres del Grupet el puguem posar al nostre bloc, i ja ho veieu, jo el llueixo amb molt d'orgull! Gràcies Cristina!!!


Algunes vegades ja us he parlat de què és això del Grupet de les Arts, som un grup de noies (sí, tot noies, no per principis, sinó per estadística...), doncs això, som un grup de noies que ens trobem més o menys un cop al mes per fer mitja, ganxet, cosir o el què a cadascú li vingui de gust. Es tracta de passar una tarda agradable, en bona companyia, fent coses que ens agraden i coneixent gent que té aquestes mateixes aficions.

Vaig tard perquè la foto que us penjaré ara és de la trobada del setembre, al convent de Sant Agustí, que és l'última a la que vaig poder anar jo... espero poder tornar-hi a la propera!!!


Aquí jo vaig estar treballant amb la bufanda que he fet per la bufanda de la iaia, és una iniciativa que trobo molt interessant i que he conegut gràcies a les noies del Grupet, que hem decidit unir-nos-hi en massa!
A veure si aviat us penjo la foto de la bufanda resultant... ;-)





2 comentaris: