una de ratolins!

Us vull explicar un dels encàrrecs que he tingut aquesta Pasqua:

El Josep Maria volia una mona ben xula per la seva fillola i com que era la seva primera mona, havia de ser alguna cosa ben especial! La Maria mare sempre li diu "ratolineta" a la Maria filla, i així va sorgir la idea de fer-li una mona de ratolins. A més, el Josep Maria és un fan de la boxa, i últimament ha descobert que els ninots de ganxet també li encanten  (serà un alumne dels propers tallers que faci a Barcelona??? ;-)  ), total, que remenant per internet va trobar aquest ratolí boxejador.

En resum, que ja em teniu a mi muntant un ring i creant una mona que fos plena de ratolins, però a més que n'hi hagués dos de boxejadors...   De xocolata ben poca, que la Maria només té 8 mesets!!!

i aquí en teniu el resultat, a veure si us agrada!

2 comentaris:

  1. La Maria es va quedar amb la boca oberta al rebre aquesta super mona de son padrí, però es que sons pares... encara ara no la poden tancar, quina passada!!!! El Martí, el germà de la Maria que té gairebé 4 anys, li faltaven mans per voler-ho tocar tot, i es que aquest ganxet li sòna molt! d'unes tortugues (les filomenes) que la Margarida i el Josep Maria els hi van regalar i que cada nit l'acompanyen en el seu son profunt i dolç, n'havien de ser una per la Maria i l'altre pel Martí, però el Martí va decidir quedar-se ell les 2 aprofitant que la Maria allavors de 4 mesos poc podria dir, així que cada nit ens en posem una a cada orella i caiem rodons en un son profund i dolç. Sense elles no se pas si les dormides seríen igual...
    Ara la Maria amb 8 mesos i ja mes espevilada no sé pas si deixarà que el Martí agafi 1 ratolinet jajaja... a mi em sembla que aquesta vegada no badarà.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. hola Maria! quina emoció que us agradés tant la mona!
    La vaig fer amb molta il·lusió, i amb moltes ganes que us agradés! ;-)

    i també em fa molt contenta que el Martí dormi tan feliç amb les seves tortugues!

    ResponElimina