pilotes de colors per una colla molt especial!

Aquestes pilotetes tenen història, i us la vull explicar!

L'Ot ja va fer amics abans de néixer... vam compartir l'embaràs amb quatre parelles més i la Maria, que ens va acompanyar durant tot el procés. Un curs intens sobre aquesta etapa tan bèstia, anant aprenent coses, perdent pors... i quasi sense ni adonar-nos-en, van arribar el Biel, l'Aiala, els Llucs i finalment el nostre Ot, el petitó de la colla!


Quan l'Ot ja era a punt de néixer, em va venir de gust fer algun detallet per totes les criatures, i vaig fer aquestes pilotes amb un cascabell a dins i una mena de pestanyes de colors perquè els petitons hi juguin.

A més li vaig afegir un punt simbòlic: vaig combinar els colors de manera que, com que tenim cinc criatures, tenim cinc colors, i cada pilota és d'un color diferent, però té les pestanyes dels altres colors que havíem triat. Era com per dir: cadascú és ell mateix però es nodreix també dels altres.

La pilota blanca va ser per la Maria, que té pestanyes dels cinc colors!!! En aquest cas vindria a ser al revés, la Maria ens ha donat molt a tots, per això és la blanca (tots els colors!) i d'ella van sortint els colors per separat...

1 comentari:

  1. ooh! què maca la història la història i la idea! l'ot crea vincles amigurumitzants!

    ResponElimina